1. Igényfelmérés és koncepció

A Vevővel együttesen megfogalmazzuk a célokat, felvázoljuk a megoldási lehetőségeket, majd felállítjuk a tervezési, gyártási és technológiai, valamint üzemelési/szervizelési követelményeket is.

  1. Projekttervezés és Költségek

A Vevővel közösen kialakított koncepció alapján kidolgozzuk a tervezés-gyártás-beüzemelés teljes folyamatát, időtartalmát, a részletes minőségi és szakmai követelményeket és a várható költségeit.

  1. Műszaki Tervezés és modellezés

A teljes projektfolyamat jóváhagyása után elkészítjük a 3D-s modelleket, villamos, hidraulikus, pneumatikus tervrajzokat; összeállítjuk az anyagszükségletet; igény szerint a gyártási, összeszerelési és telepítési terveket. Ebben a szakaszban a Vevővel való folyamatos konzultáció biztosítja, hogy a lehető legoptimálisabb terveket tudjuk letenni az asztalra.

  1. Beszerzés és gyártás

Az elfogadott műszaki tervek és ütemezés alapján elindul a beszerzés és gyártás, saját és minősített beszállítói partnereink együttes megvalósításában. 

  1. Összeszerelés és tesztelés

A legyártott elemek teljes műszaki összeszerelése, programozása és tesztelése a berendezés kiszállítása előtt.

  1. Teljes körű beüzemelés

A Vevő jóváhagyása után a telephelyen megtörténik a berendezés teljes beszerelése, ismételt ellenőrzése, a szükséges és igényelt műszaki és használati dokumentációk átadása. A gép használatát a biztonságos üzemeltetéshez szükséges módon betanítjuk a kollégáknak.